Enllaços open data de interès - Observatori de la mobilitat a Catalunya (OMC)

Ruta de navegació

Open data d'interès

Enllaços open data considerats d'interès

Projecte Girona Open Data (GOD)
El projecte Girona Open Data (GOD) té com a objectiu posar a disposició de les persones i de les empreses, sense restriccions de drets d'autor, copyright, patents o altres mecanismes de control, dades de caràcter públic existents en els sistemes informàtics de l'Ajuntament de Girona.

L'observatori de Girona
Conjunt d'estadístiques de diferents àmbits que descriuen l'estat actual de la ciutat de Girona

Dades obertes de Girona Costa Brava 
Dades obertes de Girona Costa Brava 

Tarragona Dades Obertes
Tarragona Dades Obertes és un servei municipal de dades obertes mitjançant el qual s'ofereix informació pública en un format reutilitzable. En aquest sentit, l'Ajuntament facilita una manera més fàcil i còmoda d'accedir i utilitzar aquesta informació, i fomenta, així, la transparència i l'empoderament ciutadà, genera innovació i millora l'eficàcia i l'eficiència perquè es puguin crear serveis en col·laboració amb l'administració.

Port de Tarragona
Espai on es troben publicades les dades de caràcter públic de l'organisme del Port de Tarragona, amb l'objectiu de fomentar l'ús i la reutilització de la informació generada.

Port de Barcelona 
Projecte Open Data del Port de Barcelona, que aporta informació en un format de dades obertes que permet que les dades públiques puguin ser reutilitzades.

Dades obertes de l'Ajuntament de Lleida
Portal d'Open Data de l'Ajuntament de Lleida, que posa a disposició pública i lliure les dades que genera l’Administració en format digital i estandarditzat.

Dades obertes de la Generalitat de Catalunya
Portal per accedir al catàleg de dades obertes de la Generalitat de Catalunya

Dades obertes de l`Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)
Consulta a la web de l'AMB els continguts de Dades obertes i la informació necessària sobre l'àrea metropolitana

Dades obertes de l`Ajuntament de Barcelona
L'Ajuntament de Barcelona disposa d'un repositori de dades obertes que inclou conjunts de dades sobre població, salut, economia o educació, entre molts altres, i que es poden trobar en formats reutilitzables i descarregables

Unió Europea. DG Mobilitat i Transports
Accés al portal de dades obertes de la UE

Open Data Mobilitat
En aquest espai compartit hi ha disponibles les dades de mobilitat a Espanya durant el període de pandèmia per la COVID-19 a nivell nacional. S'ha utilitzat com a font principal de dades el posicionament dels telèfons mòbils.

Renfe Data
Renfe posa a disposició dels usuaris un nou canal amb la vocació de poder compartir amb tots una sèrie d'indicadors i informació provinent de la seva activitat. Consideren que aquestes dades són de tots i totes i que fent-les públiques a la plataforma Renfe Data milloraran els serveis que presten.