Curs de planificació i gestió de la mobilitat local - Observatorio de la movilidad en Cataluña (OMC)

Curs de planificació i gestió de la mobilitat local

Contenido actualizado el
Formació
Comparte este contenido:

La planificació i la gestió de la mobilitat local és un àmbit de treball que abasta un ampli ventall d’aspectes tècnics, metodològics i normatius. L’objectiu d’aquest curs és oferir un programa formatiu que contempla tots els temes vinculats a la planificació i gestió de la mobilitat.

Des de conèixer quines són les eines de planificació de la mobilitat local, les normatives que la regulen, les principals tècniques per analitzar la mobilitat en els diferents modes de transport, l’aparcament i la distribució urbana de mercaderies; així com la relació de la mobilitat amb altres aspectes com la salut, el medi ambient, l’urbanisme, el gènere o la comunicació.

Aquest curs és una eina excel·lent per a una formació integral en la planificació i la gestió de la mobilitat. Està dirigit al personal tècnic municipal i d’altres administracions o entitats que comença a desenvolupar tasques de gestió de la mobilitat o que desitja reciclar els seus coneixements.

El curs contempla un format mixt, amb classes teòriques en format virtual, així com 9 visites de camp per a conèixer de primera mà diferents experiències d’èxit de mobilitat.

Personal al qual s’adreça: Personal tècnic d'administracions locals dels àmbits de mobilitat, urbanisme, medi ambient, via pública, policia local, representants polítics i personal tècnic d’altres administracions i entitats.

 

Fuente: Diputació de Barcelona

Enlaces relacionados