Repartiment modal en dia feiner tipus per àmbit territorial - Observatori de la mobilitat a Catalunya (OMC)

Repartiment modal en dia feiner tipus per àmbit territorial

Repartiment modal en dia feiner tipus, per any, per a diferents àmbits territorials als àmbits de l'ATM de Barcelona i ATM Camp de Tarragona.

ATM Barcelona > dades EMEF 2012-2023: Percentatge de desplaçaments en dia feiner tipus (per any) de la població de 16 i més anys segons l'àmbit territorial i el mità de transport utilitzat. A on mitjà de transport: mobilitat activa = caminant, bicicleta, VMP (Vehicles de Mobilitat Personal) i cadira de rodes; transport públic = autobús, metro, altres ferroviaris (Tram, FGC i Renfe Rodalies), resta transport públic; vehicle privat = cotxe, moto i ciclomotor, furgoneta, camió i resta vehicle privat. Àmbits globals EMEF: 2012-2013: RMB | 2014-2016: STI ATM Barcelona | 2017-2018: STI ATM Barcelona (ampliat Berguedà) | 2019-2023: SIMMB

ATM Camp de Tarragona > dades EMQ 2020: Percentatge de desplaçaments en dia feiner tipus (per any) de la població de 4 i més anys segons l'àmbit territorial i el mità de transport utilitzat. A on mitjà de transport: mobilitat activa = caminant, bicicleta, VMP (Vehicles de Mobilitat Personal) i cadira de rodes; transport públic = autobús, metro, altres ferroviaris (Renfe), resta transport públic; vehicle privat = cotxe, moto i ciclomotor, furgoneta, camió i resta vehicle privat. Àmbits EMQ 2020: En el cas de Tarragona es mostren resultats de la població resident amb orígen o destinació al Camp de Tarragona i també els resultats de la població resident amb destinació dins o fora el Camp de Tarragona. Veure EMQ 2020.

Unitat: Percentatge de desplaçaments

Freqüència: Anual

Actualització: Anual (EMEF)

Propera actualització estimada : 2S/2025 (EMEF)

Darrera dada introduida : 2023 (EMEF)

Àmbit: STI - RMB - SIMMB - Municipis amb mostra

Font: ATM Barcelona | ATM Camp de Tarragona

Document:

EMEF EMQ enquestes repartiment modal

Vols reportar una incidència en les dades?

Si creus que hi ha informació incorrecta o dades equivocades, pots reportar la incidència perquè l’equip de l’OMC la revisi i procedeixi a la correcció de la mateixa.

Informar incidència

Copiat

 
Et pot interessar

Publicador de continguts