Reparto modal en día laborable tipo según ámbito territorial - Observatorio de la movilidad en Cataluña (OMC)

Reparto modal en día laborable tipo según ámbito territorial

Repartiment modal en dia feiner tipus, per any, per a diferents àmbits territorials als àmbits de l'ATM de Barcelona i ATM Camp de Tarragona.

ATM Barcelona > dades EMEF 2012-2023: Percentatge de desplaçaments en dia feiner tipus (per any) de la població de 16 i més anys segons l'àmbit territorial i el mità de transport utilitzat. A on mitjà de transport: mobilitat activa = caminant, bicicleta, VMP (Vehicles de Mobilitat Personal) i cadira de rodes; transport públic = autobús, metro, altres ferroviaris (Tram, FGC i Renfe Rodalies), resta transport públic; vehicle privat = cotxe, moto i ciclomotor, furgoneta, camió i resta vehicle privat. Àmbits globals EMEF: 2012-2013: RMB | 2014-2016: STI ATM Barcelona | 2017-2018: STI ATM Barcelona (ampliat Berguedà) | 2019-2023: SIMMB

ATM Camp de Tarragona > dades EMQ 2020: Percentatge de desplaçaments en dia feiner tipus (per any) de la població de 4 i més anys segons l'àmbit territorial i el mità de transport utilitzat. A on mitjà de transport: mobilitat activa = caminant, bicicleta, VMP (Vehicles de Mobilitat Personal) i cadira de rodes; transport públic = autobús, metro, altres ferroviaris (Renfe), resta transport públic; vehicle privat = cotxe, moto i ciclomotor, furgoneta, camió i resta vehicle privat. Àmbits EMQ 2020: En el cas de Tarragona es mostren resultats de la població resident amb orígen o destinació al Camp de Tarragona i també els resultats de la població resident amb destinació dins o fora el Camp de Tarragona. Veure EMQ 2020.

Unidad: Porcentaje de desplazamientos

Frecuencia: Anual

Actualización: Anual (EMEF)

Próxima actualización estimada : 4T/2024

Último dato introducido : 2022

Ámbito: STI - RMB - SIMMB - Municipis amb mostra

Fuente: ATM Barcelona | ATM Camp de Tarragona

Documento:

EMEF EMQ enquestes repartiment modal

¿Quieres reportar una incidencia en los datos?

Si crees que hay información incorrecta o datos equivocados puedes reportar la incidencia para que el equipo de OMC la revise y proceda a la corrección de la misma.

Reportar incidencia

Copiado

Te puede interesar

Publicador de contenidos